CITROEN OSOBNA VOZILA

U CiB Commerceu otkrijte Citroen nova osobna vozila koja su dostupna u Hrvatskoj, kao i laka dostavna vozila. Pojedinci ili poslovni korisnici koji su u potrazi za novim automobilom na našoj stranicli s lakoćom mogu pronaći detaljne informacije, osnovne cijene i fotografije željenog modela. Misija CiB Commerce je pobrinuti da Vaša kupnja u našem ovlaštenom Citroen salonu bude što jednostavnija.

U našim centrima u Zagrebu i Buzetu možete pronaći široku ponudu novih osobnih vozila marke Citroen. Naša gama vozila je u korak sa vremenom predstavljanja novih Citroen vozila u svijetu. Kupnjom novog Citroenovog automobila u našim centrima automatski se učlanjujete u Citroenov program vjernosti – Citroen Zauvijek, koji Vam budi pregršt dodatnih pogodnosti vezanih uz kupnju, rezervne dijelove, servis te original Citroen dodatnu opremu.
Kupnja novog automobila treba biti jedno pozitivno iskustvo koje garantira kvalitetu i dugotrajnost Vašeg novog osobnog vozila. Citroenove automobile prepoznao je velik broj zadovoljnih korisnika kao automobile koji su u vrhu omjera cijene i kvalitete na tržištu, a tome svjedoči činjenica da se u Hrvatskoj godišnje proda preko 12000 Citroenovih osobnih vozila.
U ponudi CiB Commercea se nalazi ponešto za svakoga. Automobili prilagođeni gradskoj vožnji, poput Citroena C3, najprodavaniji su automobili u klasi. Citroen C3 dolazi u više opcija, sa velikim izborom dodatne opreme i garancijom na samo vozilo.
Ukoliko ste ljubitelj komfora, za Vas su tu modeli poput Citroen C Elyssee-a koji garantiraju udobnost, sigurnost i efikasnost u potrošnji goriva. Citroen C Elyssee je već godinama miljenik različitih skupina – obitelji, mladih ljudi, tvrtki koje za svoja službena vozila biraju prepoznatljivu siluetu i provjerenu sigurnost.
U gami osobnih novih vozila također možete naći i Citroen Aircross modele. Aircross modeli su predstavljeni kao SUV nove generacije. Oni su poprimili sva obilježja osobnih automobila prilagođenih gradskoj vožnji, te obilježja SUV-a koji su idealni za otvorene ceste.Citroen Aircross ističe svoju razliku u svijetu SUV-a zahvaljujući  snazi, jedinstvenosti i svježini.
Za sve koji imaju potrebu za većim kapacitetima po pitanju broja sjedala u automobilu tu su naši modeli Citroen Spacetourer Business te novi Citroen Berlingo Multispace.
Citroen Spacetourer Business je kombi vozilo koje će Vas oduševiti. On je kombi pun karaktera koji olakšava život. Uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost. Kotači i vrlo krati prevjesi čine da se odmah ističu idealni omjeri SpaceTourera kao i njegova prostranost.
Čim sjednete za upravljač Citroen Berlingo Multispace, odmah ćete zamijetiti kvalitetu završne obrade presvlaka i osjećaj ugode koji vlada u kabini.
U njoj su ponuđene različite razine završne obrade, što omogućuje različite kombinacije unutarnjeg uređenja u kojem će se svatko osjećati kao u vlastitu domu: od najjednostavnijih izvedbi do onih razrađenih u najsitnije pojedinosti, pri čemu nije zaboravljena zabavna strana opcije Modutop te pustolovni duh izvedbe XTR.
Ukoliko ste u potrazi za novim Citroen osobnim vozilom – Vaša potraga ovdje može završiti. Naše uvijek nasmiješeno osoblje Vas željno iščekuje i na usluzi Vam je u našim centrima, putem telefona ili online kontakt forme.