CITROEN OSOBNA VOZILA

CiB Commerce je ovlašteni distributer Citroena i servis  u kojem možete pronaći Citroen nova osobna vozila koja su dostupna u Hrvatskoj, kao i nova gospodarska vozila. Na našoj stranici s lakoćom možete pronaći detaljne informacije i osnovne cijene Citroenovih automobila . Misija CiB Commerce-a je pobrinuti se da Vaša kupnja u našem ovlaštenom Citroen salonu bude što jednostavnija.

U našim prodajnim centrima Citroena u Zagrebu i Buzetu možete pronaći široku ponudu novih osobnih vozila marke. Naša gama vozila je u korak sa vremenom predstavljanja novih Citroen vozila u svijetu. Kupnjom novog Citroenovog automobila u našim centrima automatski postajete članom Citroenovog programa vjernosti – Citroen Zauvijek, koji Vam nudi pregršt dodatnih pogodnosti vezanih uz kupnju, rezervne dijelove, servis te original Citroen dodatnu opremu.

Kupnja novog automobila je pozitivno iskustvo u kojem CiB Commerce garantira kvalitetu i dugotrajnost Vašeg novog osobnog vozila. Citroen automobile prepoznaje velik broj zadovoljnih korisnika kao automobile koji su u vrhu omjera cijene i kvalitete na tržištu, a tome svjedoči činjenica da se u Hrvatskoj godišnje proda preko 12000 Citroenovih osobnih vozila.

U ponudi CiB Commerce-a svatko može naći vozilo po svojoj mjeri. Automobili prilagođeni gradskoj vožnji, poput Citroena C3, najprodavaniji su automobili u klasi. Citroen C3 dolazi u više opcija, sa velikim izborom dodatne opreme i garancijom na samo vozilo.

Za ljubitelje komfora u ponudi imamo modele poput Citroen C Elyssee-a koji garantiraju udobnost, sigurnost i efikasnost u potrošnji goriva. Citroen C Elysee je već godinama prvi odabir različitih profila ljudi – obitelji, mladih ljudi, tvrtki koje za svoja službena vozila biraju prepoznatljivu siluetu i provjerenu sigurnost.

U gami osobnih novih vozila također možete naći i nove Citroen Aircross modele. Aircross modeli su u svijetu prepoznati kao SUV nove generacije. Aircross modeli poprimaju sva obilježja osobnih automobila prilagođenih gradskoj vožnji, te obilježja SUV-a koji su idealni za otvorene ceste.Citroen Aircross ističe svoju razliku u svijetu SUV-a zahvaljujući  snazi, jedinstvenosti i svježini.

Za sve koji imaju potrebu za većim kapacitetima po pitanju broja sjedala u automobilu tu su naši modeli Citroen Spacetourer Business te novi Citroen Berlingo Multispace.

Citroen Spacetourer Business je kombi vozilo koje će Vas oduševiti. Spacetourer je kombi vozilo puno karaktera koji olakšava život. Uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost. Kotači i kratki prevjesi čine da se odmah ističu idealni omjeri SpaceTourera kao i njegova prostranost.

Čim sjednete za upravljač Citroen Berlingo Multispace-a, odmah ćete zamijetiti kvalitetu završne obrade presvlaka i osjećaj ugode koji vlada u kabini.

U njoj su ponuđene različite razine završne obrade, što omogućuje različite kombinacije unutarnjeg uređenja u kojem će se svatko osjećati kao u vlastitu domu: od najjednostavnijih izvedbi do onih razrađenih u najsitnije pojedinosti, pri čemu nije zaboravljena zabavna strana opcije Modutop te pustolovni duh izvedbe XTR.

Ukoliko ste u potrazi za novim Citroen osobnim vozilom – Vaša potraga ovdje može završiti. Naše uvijek nasmiješeno osoblje Vas željno iščekuje i na usluzi Vam je u našim centrima, putem telefona ili online kontakt forme.