Citroën je pripremio vrhunsku ponudu do kraja ožujka 2022. za urbani gradski automobil, Citroën C3 i 100 % električni ë-C4, automobil vrhunske udobnosti.

 

Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, ističe se jedinstvenom osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti. Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je odmah za isporuku, a u ponudi je s pet godina jamstva, četiri zimska kotača i bogatom serijskom opremom koja uključuje led vision svjetla, 5“ tablet i DAB audio sustav, klima uređaj, multifunkcijski upravljač i dr. Citroën C3 Feel PureTech 83 u ponudi je tako s cijenom već od 112.401 kn i mjesečnom ratom već od 1.110 kn/mjesečno.

 

Citroën ë-C4, 100 % električan, elegantan je i dinamičan automobil snažne osobnosti koji naglašava svoje ë-Comfort kvalitete: tišinu rada, fluidnost i užitak u vožnji. U ponudi je s eko bonusom od 20.000 kn i četiri zimska kotača. Sve fizičke osobe na poklon dobivaju kućni punjač wallbox, a dodatna pogodnost za kupce je pet godina jamstva i servisiranja.

 

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava  u mreži ovlaštenih servisa.