CITROEN GOSPODARSKA VOZILA

Gospodarska vozila marke Citroën idealna su za profesionalnu upotrebu. Bilo da se radi o velikom zapremnom kapacitetu, širokom spektru tehničkih karakteristika ili udobnosti  i broju sjedala koji su Vam potrebni,  Citroën gospodarska vozila Vam omogućavaju da dobijete izvanredno vozilo za prijevoz svega što Vam je neophodno. Otkrijte sva nova dostavna Citroën vozila koja su dostupna u Hrvatskoj u CiB Commerce salonima u Zagrebu i Buzetu.

U našim ovlaštenim Citroen prodajnim centrima koji se nalaze u Zagrebu i Buzetu možete pronaći opsežnu ponudu novih i rabljenih gospodarskih vozila marke Citroen. Naša misija je da gama naših vozila ide u korak, vremenski i gledano kroz spektar ponude, sa ponudom Citroena u svijetu.  Kupnjom novog Citroenovog gospodarskog vozila u našim centrima automatski se učlanjujete u Citroenov program vjernosti – Citroen Zauvijek, koji Vam budi pregršt dodatnih pogodnosti vezanih uz kupnju, rezervne dijelove, servis te original Citroen dodatnu opremu za vaše vozilo.

Citroen gospodarska vozila su sve ono što se očekuje od vozila te klase. Ona su prostrana, visoke udobnosti, velikih zapremnih kapaciteta, opremljena najnaprednijim tehničkim sustavima. Robusan vanjski izgled i mnoštvo mogućnosti prilagođavanja vanjskog i unutarnjeg izgleda Citroenovih gospodarskih vozila ono je što razlikuje našu marku od drugih. Citroen marka  garantira kvalitetu i dugotrajnost Vašeg novog osobnog vozila. Citroenove automobile prepoznao je velik broj zadovoljnih korisnika kao automobile koji su u vrhu omjera cijene i kvalitete na tržištu.

U ponudi gospodarskih vozila u CiB Commerceu nalaze se Citroen Jumpy, Citroen Berlingo i Citroen Jumper. Svaki od ovih modela vozila ima opciju personalizacije u vidu dodatne opreme, različitih veličina utovarnih prostora i broja sjedala.

Citroën Jumpy idealan je partner poslovnim korisnicima koji su u potrazi za poslovnim rješenjem koje će pojednostavniti njihovu svakodnevnicu. Domišljat, suvremen i funkcionalan, Citroën Jumpy namijenjen je širokoj skupini polovnih korisnika. Bilo da ste obrtnik, dostavljač, radite u građevinskom sektoru ili imate uslužnu djelatnost, zasigurno ćete pronaći Jumpy koji vam odgovara.
U CiB Commerceu Jumpy možete naći po cijeni već od 146 200 KN bez PDV-a.

Citroen Jumper odlikuje se uzornom konstrukcijom u pogledu omjera korisnog obujma i vanjskih dimenzija te omogućuje mnoštvo prostornih kombinacija kako bi ispunio potrebe vašeg poslovanja.Bez obzira na duljinu koju odaberete, Citroen Jumper može prevesti glomazne predmete.  Gospodarsko vozilo Citroen Jumper ujedno nudi vrhunsku udobnost koja donosi zadovoljstvo tijela i duha za optimalne radne uvjete.U kabini ćete pronaći svu opremu za obavljanje svojih zadataka.
U CiB Commerceu Jumper možete pronaći po cijeni već od 152 490 KN bez PDV-a.

Gospodarsko vozilo Citroen Berlingo obuhvaća široku gamu izvedbi kako bi ispunio zahtjeve vaše djelatnosti. Njegova izražajna prednja maska i njegove linije savršeno se slažu s bojama vašeg poduzeća, a njegova će konstrukcija omogućiti modularnost po vašoj mjeri. Dolazi u 3 veličine – M, L i XL, a razlika je u utovarnom prostoru. Citroen BERLINGO opremljen je novim motorima BlueHDi s najučinkovitijom tehnologijom za pročišćivanje na dizelskom motoru na tržištu. Motori su u skladu s novim propisima Euro 6 i postižu rekordnu potrošnju i emisije.

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica i dozvolite našim ljubaznim zaposlenicima da Vas upoznaju sa ovim miljenicima u klasi lakih gospodarskih vozila. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem telefona ili kontakt forme na našoj web stranici.