Trajanje

Citroen Cib Commerce natječaj traje od 03.02.2022. do 13.02.2022. godine do 23:59 sati, za područje Republike Hrvatske.

 

Nagrada

Besplatni pregled vozila nakon zimskih uvjeta i poklon 5 litara staklopera.

 

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan početka ovog natječaja, izuzev zaposlenika organizatora, podizvođača, kao i članova njihovih užih obitelji, kao i niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog natječaja. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Za sudjelovanje maloljetnika potreban je pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika koji će preuzeti nagradu za slučaj da Sudionik maloljetnik bude ujedno i dobitnik nagrade.

 

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici trebaju posjetiti Instagram profil Citroena Cib Commerce https://www.instagram.com/citroen.cibcommerce/  , zapratiti naš profil, u komentar tagirati voljenu osobu i ljubavnu poruku.

 

Objava dobitnika

Ime i prezime/Nadimak dobitnika bit će objavljeni na Instagram profilu https://www.instagram.com/citroen.cibcommerce/  i na web stranici https://cib-commerce.hr/blog/  14.02.2021.

Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će nagradu uručiti osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, uvidom u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

 

Preuzimanje nagrade

O osvajanju nagrade, dobitnik će biti obaviješten javno putem Instagram objave od strane Organizatora                                       ( https://www.instagram.com/citroen.cibcommerce/ ).

Kako bi preuzeo nagradu, dobitnik je dužan javiti se organizatoru najkasnije u roku od 24h od proglašenja dobitnika, te poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona) zbog dogovora o preuzimanju nagrade.

Ako se dobitnik ne odazove u navedenom roku, nagradu dobiva sudionik sa sljedećom najkreativnijom objavom prema odluci stručnog žirija. Organizator će dobitniku prenijeti sve bitne informacije i način kako realizirati nagradu.