Ako tražite najbolji obiteljski auto marke Citroen razveselit će vas činjenica da u ovoj klasi vozila izbora ima na pretek. No koji je najbolji obiteljski automobil za vas osobno ovisit će najviše o vašim potrebama i potrebama vaše obitelji.

Obiteljske automobile karakteriziraju obilje funkcionalnog prostora za putnike i prtljagu, pouzdanost, udobnost, robusnost, privlačnost, ekonomičnost i isplativost.

Za manje obitelji i pretežno gradsku vožnju obiteljska limuzina sa petorim vratima u većini slučajeva bit će sasvim zadovoljavajuća no ako imate veću obitelj, kućne ljubimce ili volite češće putovati, obiteljski automobil veće kategorije poput SUV-a često će biti bolji izbor.

Više o tome koji je najbolji obiteljski automobil te koje opcije u ovoj klasi osobnih automobila nudi Citroen pročitajte u nastavku teksta.

Citroen C3 Aircross

najbolji obiteljski auto Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross obiteljski je SUV modernog izgleda, vrhunske udobnosti i s obiljem pametne tehnologije. U promet je pušten 2017. godine i vrlo brzo ostvario je golem komercijalni uspjeh. S više od 260.000 prodanih primjeraka do početka 2020. godine Citroen C3 Aircross postao je drugi najprodavaniji Citroenov putnički automobil.

 

Citroen C3 Aircross specifikacije

 

Jedna od najvažnijih stavki kod izbora obiteljskog auta je prostranost, a upravo ovdje C3 Aircross najbolje se dokazao. Zahvaljujući domišljatoj kontrukciji karoserije C3 Aircross nudi najbolju prostranost u kategoriji, a ovisno o modelu možete izabrati i ostakljeni panoramski krov koji omogućava odličnu osvijetljenost i preglednost.

Citroen C3 Aircross dostupan je s benzinskim motorom od 110 konjskih snaga te dizelskim motorom od 110 konjskih snaga što mu daje dovoljno snage za ugodnu vožnju čak i pod punim opterećenjem.

 

Novi Citroen C3 Aircross cijena

 Novi Citroen C3 Aircross dostupan je u 3 izvedbe ili razine opremljenosti (  FEEL, FEEL PACK i SHINE) s benzinskim i dizelskim motorom.

Benzinski modeli cijene

Cijena benzinskih modela Citroen C3 Aircross FEEL, FEEL PACK I SHINE kreću već od 131.900 kuna s PDV-om.

Dizelski modeli cijene

Cijena dizelskih modela Citroen C3 Aircross FEEL, FEEL PACK i SHINE kreće već od 144.900 kuna s PDV-om

Ako tražite moderno, praktično i udobno obiteljsko vozilo, ali vaš budžet ne dopušta vam kupnju novog automobila, rabljeni Citroen C3 Aircross najbolji je izbor.

Citroen C5 Aircross

najbolji obiteljski auto Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross moderan je i tehnološki bogato opremljen obiteljski SUV srednje kategorije čije najveće odlike su prostranost, sigurnost, praktičnost i vrhunska kvaliteta završne obrade interijera.

Zahvaljujući visokoj vozačkoj poziciji C5 Aircross pruža osjećaj preglednosti i sigurnosti u vožnji, a obilje prostora za putnike i prtljagu čini ga odličnim obiteljskim izborom.

C5 se ističe i po obilju opcija za personalizaciju što uključuje mogućnost izbora između 30 vanjskih kombinacija boja sa sedam boja karoserije i tri “Color” paketa.

 

Citroen C5 Aircross cijena

 Novi Citroen C5 Aircross dostupan je u 4 izvedbe (   LIVE, LIVE PACK, FEEL i SHINE) s benzinskim i dizelskim motorima te ručnim i automatskim mjenjačem.

Benzinski modeli

 Cijena benzinskih modela Citroen C5 Aircross u izvedbama LIVE, LIVE PACK, FEEL i SHINE kreće već od 182.852 kune s PDV-om.

Dizelski modeli

 Cijena dizelskih modela Citroen C5 Aircross u izvedbama LIVE, LIVE PACK, FEEL i SHINE kreće već od 182.852 kune s PDV-om

Citroen C4 Cactus

Najbolji obiteljski auto Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus na scenu je prvi put stupio 2014. godine i sa svojim nekonvencionalnim izgledom i prepoznatljivim “Airbump” detaljima unio je pravo osvježenje u klasu obiteljskih automobila.

Prvi “facelift” C4 Cactus doživio je već u 2017. godini no ono po čemu se C4 Cactus najviše ističe u klasi obiteljskih vozila njegova su udobnost, praktičnost, bogata opremljenost i individualnost.

Citroen C4 specifikacije

Citroen C4 Cactus na testovima se pokazao kao vrlo udoban i štedljiv, a pri kupovini birati možete između već dokazanih benzinskih PureTech i dizelskih Blue HDi motora.

Benzinski PureTech 110 S & S motor snage je 81 kW, sa ručnim mjenjačem i potrošnjom od 4.6 l/100km, dok je dizelski Bluehdi 100 S & S motor snage 75 kW i potrošnje svega 3.4 l/100 km.

Citroen C4 Cactus cijena

 Citroen C4 Cactus više nije u prodaji kao novi model, ali rabljenih modela možete pronaći po vrlo pristupačnim cijenama. Ako vas zanima rabljeni Citroen C4 Cactus pogledajte našu kompletnu ponudu rabljenih vozila.

 

 

Rabljeni obiteljski auto

Kupovina novog obiteljskog automobila popriličan je financijski izdatak koji ne može podnijeti svačiji budžet. Ako spadate u skupinu kupaca koji smatraju da im je isplativije kupiti rabljeni obiteljski auto star nekoliko godina, kojemu je cijena pala, dobra vijest je da izbora ima na pretek.

U našoj ponudi rabljenih obiteljskih automobila dostupni su Citroen C3, Citroen C4 Cactus pa čak i noviji modeli poput Citroena C3 Aircross i C5 Aircross po vrlo pristupačnim cijenama i s malo prijeđenih kilometara. Istraži kompletnu ponudu rabljenih vozila tvrtke Cib Commerce.