citroen c5 aircross

Citroen C5 Aircross obiteljski je SUV vrhunske udobnosti, praktičnosti i modularnosti. Sa svojih 4.5 metara dužine jedan je od najvećih Citroenovih modela. . 

SNAŽNIJI

DINAMIČNIJI

Citroën predstavlja SUV C5 Aircross, 100% SUV u karoseriji s velikim kotačima, robustan i mišičav dizajn i visoko odstojanje od tla, a 100% Citroën u svojoj osobnosti, dizajnu i širokom rasponu mogućnosti prilagodbe. 

DUŽINA

4360 mm

ŠIRINA

1800 / 2032 mm

VISINA

1525 mm

ZAPREMNINA PRTLJAŽNIKA

380 L

citroen c5 aircross

NOVI

ODVAŽNIJI

SMJELIJI

SUV C5 Aircross je najudobniji i najmodularniji SUV u svom segmentu, a najbolji u klasi za kapacitet prtljažnika (od 580 do 720 l ovisno o tome jesu li sjedala preklopljena ili nisu). Pravi predstavnik programa Citroën Advanced Comfort nudi velike inovacije kao što je sustav ovjesa s naprednim hidrauličnim graničnicima, visoka udobnost sjedala i tri nezavisna, podesiva i lako uklonjiva stražnja sjedala. To je SUV nove generacije s 20 sustava pomoći u vožnji i šest tehnologija povezivanja.

SIGURAN

JEDINSTVENO UDOBAN

 

Kabina novog SUV C5 Aircross je prostrana i veličanstvena. Donosi raskošan i uglađen dizajn, istodobno posvećujući pozornost na funkcionalnost. Ima impresivnu komandnu ploču koja se proteže po cjelokupnoj širini. Na mjestu vozača, ploča s instrumentima nudi konfigurabilan digitalni displej s 12,3′-inčnim zaslonom, koji prikazuje odabrane informacije o vožnji u vozačkom vidnom polju. Široka i visoka središnja konzola, udobna sjedala postavljena visoko da vam daju osjećaj kontrole nad cestom, a boje i materijali svemu dodaju dojam zaštite i profinjenosti koju daje unutrašnjost.
novi citroen c4
C5 AIRCROSS UDOBNOST
elektricni citroen c4
C5 AIRCROSS RECENZIJA

UDOBNOST

Široka i udobna sjedala novog SUV C5 Aircrossa pružaju putnicima osjećaj da su smješteni u naslonjaču u prijenosnom dnevnom boravku. Obloga od 15 mm debele pjene osigurava njihovu mekoću i izdržljivost. Prednja sjedala napunjena su pjenom visoke gustoće kako bi se izbjeglo loše držanje nakon dugih vožnji i mogu se podesiti po visini dok se nasloni za glavu mogu podesiti po visini te uzdužno. Prednja sjedala nude i sustav za masažu s više točaka.

Sa svoja tri pojedinačna, podesiva stražnja sjedala, SUV C5 Aircross je naj modularnije vozilo u svom segmentu. Ova su sjedala iste širine i mogu se pomaknuti naprijed i natrag, što omogućuje prilagodbu kabinskog prostora ili prtljažnika. Ona su podesiva u nagibu u pet položaja i lako se uklanjaju kako bi oblikovali ravni pod. SUV C5 Aircross također ima mnoge odjeljke za pohranu, uključujući središnji naslon za ruku, koji pokriva veliki hlađeni pretinac.

SUV C5 Aircross opremljen je s naprednim ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima, Citroënovom inovacijom koju pokreće stručnost tvrtke u području ovjesa. Ova tehnologija, koja je nastala zahvaljujući iskustvu marke u auto utrkama, poboljšava apsorpciju udaraca, osobito na većim neravninama i grbama, bez ikakvog odskakanja. Pruža veću slobodu u odstojanju od tla, pružajući “efekt vožnje čarobnim tepihom”, dajući dojam da automobil lebdi preko neravnina.

 

 

SIGURNOST U VOŽNJI

20 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

 

Ove tehnologije predstavljaju prvi korak prema autonomnoj vožnji: aktivna sigurnosna kočnica, sigurnosna kočnica nakon sudara, sustav za praćenje mrtve točke, upozorenje o izlasku iz vozne trake, prilagodljivi tempomat s funkcijom Stop & Go, upozorenje o riziku od sudara, upozorenje na umor vozača, prepoznavanje ograničenja brzine, sustav pomoći tijekom vožnje na autocesti, automatsko paljenje dugih svjetala.

SUV C5 Aircross također nudi širok spektar tehnologija za povećanje udobnosti vožnje: otključavanje i pokretanje vozila bez ključa, električnu parkirnu kočnicu, pomoć pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag s pogledom odozgo, 360 Vision.

Ove tehnologije će učiniti vožnju ugodnim iskustvom, bez obzira na uvjete: Grip Control s Hill Assist Descent (pomoć pri vožnji na nizbrdicama), pomoć pri kretanju na uzbrdici, statičko osvjetljenje u zavoju, sustav stabilnosti pri vuči prikolice.

C5 AIRCROSS UDOBNOST
C5 AIRCROSS SIGURNOST
C5 SIGURNOST

POVEZANI

ČAK I U VOŽNJI

 

SUV C5 Aircross pruža putnicima intuitivne sustave vrhunske tehnologije kako bi im pružio kontinuitet između njihovog digitalnog svemira i njihovog automobila: 8 ” tablet s kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji korisnicima omogućuje prilagodbu postavki automobila, pristup multimedijskom sustavu , telefonu, klima uređaju i navigacijskom sustavu, kao i: funkciji Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box s paketom SOS, bežičnim punjenjem pametnih telefona i kameri ConnectedCAM Citroën ™.

SNAŽNI I EFIKASNI MOTORI

 

SUV C5 Aircross nudi niz učinkovitih i moćnih Euro 6.2 motora s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ili 8-stupanjskim automatskim mjenjačem:
2 benzinske inačice: PureTech 130 S & S sa 6 brzinskim ručnim mjenjačem i PureTech 180 S & S sa 8 brzinskim automatskim mjenjačem.
3 Diesel verzije: BlueHDi 130 sa 6 brzinskim ručnim mjenjačem, BlueHDi 130 S & S i BlueHDi 180 S & S sa 8 brzinskim automatskim mjenjačem.

SUV C5 Aircross nudi najnoviju verziju 8-brzinskog automatskog mjenjača, “Efficient Automatic Transmission” s 8 stupnjeva prijenosa s upravljanejm putem digitalne kontrole, nudeći još veću učinkovitost i udobnost:
Njegova potrošnja goriva je do 7% niža u odnosu na 6-brzinski automatik zahvaljujući dva dodatna stupnja prijenosa.
Dvije dodatne brzine omogućuju bržu promjenu stupnja prijenosa smanjenjem intervala između promjena stupnja prijenosa.

 

 

 

 

Zaintersirani ste za naše vozilo?

Pošaljite nam poruku. Brzo ćemo Vam se javiti!

Moglo bi vas zanimati

novi c3 aircross

novi c3 aircross

CIJENA NA UPIT

Javite nam se

PRODAJA

Telefon: 01 6228 000

Pon - pet: 08 -18 h

Sub: 08.30 - 13.30 h

SERVIS

Telefon: 01 6228 010

Pon - pet: 08 -16 h

Sub:  NE RADIMO

DIJELOVI

Telefon: 01 6228 020

Pon - pet: 08 -16.30 h

Sub: NE RADIMO

Cib commerce d.o.o. Drustvo sa ograničenom odgovornoscu registrirano u Rijeci MBS 040044326, OIB 92337630965 Sjediste: Sv. Ivan 1, 52420 Buzet. Podružnica Zagreb, Nadinska 9, 10010 Zagreb
IBAN BUZET: HR6924020061100395401 IBAN ZAGREB: HR0324020061400256569
Član uprave ( direktor) Milovan Medica, osnivački kapital 843.000,00 kn

Pošaljite poruku