CIB COMMERCE – O NAMA

CiB Commerce d.o.o. je tvrtka ovlaštena za prodaju vozila marke Citroen. Također, valja naglasiti da CiB Commerce d.o.o.  ima najdužu tradiciju prodaje Citroena u Hrvatskoj.

Možete nas naći na dvije lokacije. Zagrebački Citroen centar se nalazi u Nadinskoj ulici br. 9 (između Zagreba i Velike Gorice), a druga lokacija je buzetski Citroen centar koji se nalazi na lokaciji Sv.Ivan 1 u Buzetu. Poslovnica u Zagrebu otvorena je 2001. Godine, a u Buzetu 2006., međutim poslovali smo i u manjim prostorima u navedeim gradovima.

Naša oba centra sadržavaju salone Citroen osobnih i lakih gospodarskih vozila, prodavaonice rezervnih dijelova i dodatne opreme te ovlašteni servis za Citroen i Peugeot vozila u sklopu kojeg se nalaze i limarija i lakirnica.

Naši centri prostiru se na ukupnoj površini od 4500 m2.

Citroen i Peugeot servisni centar CiB Commercea proglašen je 5 godina za najbolji servisni centar u Hrvatskoj. Klijenti nam se vraćaju s punim povjerenjem jer je naš primaran cilj da su naši klijenti zadovoljni našim radom. Ponosimo se izuzetno educiranim djelatnicima.

CIB Commerce d.o.o. zapošljava na obje lokacije 32 djelatnika.

Vrijedno spomena jest i to da je tvrtka Cib Commerce d.o.o. i  najveći i najrenomiraniji prerađivač kombi vozila  u sanitetska vozila ( hitne pomoći) u Republici Hrvatskoj.

 

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš tim CiB Commerce

Imate još pitanja? Javite nam se…

KONTAKT