CITROEN RABLJENA VOZILA

Rabljeni automobil vozilo je koje je prethodno imalo jednog ili više maloprodajnih vlasnika. Korišteni automobili prodaju se preko različitih prodajnih mjesta, uključujući franšizne i nezavisne auto kuće, tvrtke za iznajmljivanje automobila, leasing ureda, dražbi i privatnoj prodaji. Većina prodavača automobila nude rabljene automobile po nižim cijenama, a auto kuće i tvrtke nude i proširene planove usluga ili jamstva.

U CiB Commerceu možete pronaći široku ponudu rabljenih vozila. Nudimo rabljena osobna vozila i rabljena gospodarska vozila.
Dostupnost interneta potaknula je dostupnost informacija o cijenama rabljenih automobila. Te su informacije nekoć bile dostupne samo u publikacijama i brošurama kojima su trgovci imali pristup. Sada postoje brojni izvori za određivanje cijena automobila. Više izvora korištenih cijena automobila znači da se navedene vrijednosti iz različitih izvora mogu razlikovati. Svaki vodič/kalkulator za online određivanje cijena prima podatke iz različitih izvora i donosi različite prosudbe o tim podacima stoga je najbolje konzultirati se sa prodajnim savjetnicima.
Na cijene automobila utječu mnogi faktori. Na primjer, kabriolet ima veću potražnju u toplijim klimatskim uvjetima nego u hladnijim područjima stoga će cijene varirati ovisno o omjeru ponude i potražnje. Slično tome, gospodarska vozila mogu biti više tražena u ruralnim, nego urbanim okruženjima. Sveukupno stanje vozila ima veliki utjecaj na cijeni. Stanje se temelji na vanjskom izgledu, povijesti vozila, mehaničkim uvjetima i kilometraži. Postoji mnogo subjektivnosti u procjeni stanja automobila.
Postoje razne teorije o tome kako tržište određuje cijene rabljenih automobila koje prodaju privatne stranke, posebno u odnosu na nove automobile. Jedna teorija sugerira da novi auto kuće mogu uložiti više napora u prodaju automobila i stoga mogu potaknuti jaču potražnju. Druga teorija sugerira da vlasnici problematičnih automobila (“limuni”) vjerojatno žele prodati svoje automobile nego vlasnici savršeno funkcionalnih vozila. Dakle, netko tko kupuje rabljeni automobil riskira kupnju oštećenog vozila, a tržišna cijena teži prilagodbi prema nižim cijenama da bi to odražavala.
U CiB Commerceu možete naći vozila koja su prešla do 140 000 km, bez oštećenja i uz garanciju po odličnim cijenama.
Obratite nam se s povjerenjem.